بهترین سرمایهگذاری در زمان کرونا چیست؟
1 نوامبر, 2020 2020-11-01 0:23بهترین سرمایهگذاری در زمان کرونا چیست؟
پردیس فناوری کیش_طرح مشاوره متحصصین صنعت و مدیریت_دپارتمان صنعت و مدیریت :
با گذشت مدتها از زمان گسترش کرونا ویروس؛ اکنون بسیاری از افراد و کسبوکار به دنبال این هستند که از تهدید کرونا یک فرصت بسازند. از این رو برای آنها محل سوال است که بهترین شغل یا بهترین سرمایهگذاری در زمان کرونا چیست؟
بهترین سرمایهگذاری در زمان کرونا چیست؟
این روزها همگی ما درگیر ویروس ناشناختهای به نام کرونا شدهایم. کرونا ویروس (coronaviruses) دسته مختلفی از ویروسهای همخانواده مانند آنفولانزا و سارس را شامل میشود که نوع جدید آن کووید 19 است. به هر حال این ویروس تاجدار مدتها است که زندگی میلیاردها انسان را بر روی کره زمین مختل کرده است.
با فروکش کردن ترس و هراس اولیه؛ اکنون بسیاری از ما قصد داریم تا از تهدید کرونا ویروس یک فرصت بسازیم. بسیاری از تاثیرات این ویروس قطعا برای همیشه باقی خواهند ماند. بنابراین کسبوکارها و فعالان اقتصادی باید با هوشمندی بالا، بتوانند هر چه سریعتر خود را با تغییرات وفق دهند.
ممکن است برخی از افراد به دنبال بهترین شغل در زمان کرونا، بهترین سرمایهگذاری در زمان کرونا یا بهترین کسبوکار در زمان کرونا باشند. ما در این مقاله تلاش کردهایم تا به راهحلهایی اشاره کنیم که شما را به این موارد بیشتر نزدیک کنند.
بهترین سرمایهگذاری در زمان کرونا؛ از بورس بیشتر بدانیم
بازار سرمایه و بورس یکی از بهترین بازارها برای سرمایهگذاری است که متاسفانه تعداد اندکی از افراد از آن اطلاع دارند. بیشتر مردم تمایل دارند تا پسانداز خود را در بازارهای پرریسکی از قبیل سکه و ارز سرمایهگذاری کنند.
این در حالی است که سرمایهگذاری در بازار سرمایه و بورس یک تیر با دو نشان است. چرا که برخلاف سایر بازارها هم به نفع اقتصاد کشور بوده و هم یک روش علمی و هدفمند برای سرمایهگذار است.
با این حال، تفاوت اصلی سرمایهگذاری در بازار سرمایه با سایر بازارها، در میزان دانش و سواد لازم جهت انجام سرمایهگذاری است. در این حالت باید سرمایهگذار ابتدا دانش حداقلی در خصوص سرمایهگذاری در بورس داشته باشد. در غیر اینصورت ریسک سرمایهگذاری بسیار بالا خواهد رفت.
دوران کرونا و بسیاری از زمانهای مشابه بهترین زمان برای یادگیری در خصوص بورس و بازار سرمایه است. در غیر اینصورت ویدئوهای رهیاران بهترین گزینه برای یادگیری هستند.
بهترین شغل در دوران کرونا؛ دیجیتال مارکتینگ یاد بگیریم
برای افرادی که فعالیت در فضای دیجیتال را دوست دارند یا به بازاریابی دیجیتال علاقه دارند، دورانهایی همچون کرونا، بهترین زمان جهت دیدن ویدئوها و مطالب آموزشی است. تنها کافی است که در دوره های آموزشی ما ثبت نام نمایید .
ثبت نام در دوره دیجیتال مارکتینگ
در این زمینه افراد و متخصصان حرفهای وجود دارند که حتی میتوانید به صورت آنلاین نیز با آنها ارتباط برقرار کنید و از آنها مطالب جدید یاد بگیرید. دیجیتال مارکتینگ بخشها و حوزههای مختلفی دارد که بازاریابی محتوایی، بازاریابی شبکههای اجتماعی در کنار سئو و بهینهسازی سایت از مهمترین این بخشها هستند.
بهترین شغل در زمان کرونا؛ یک نرمافزار جدید یاد بگیریم
هر کدام از ما به یادگیری یک یا چندین نرمافزار علاقمند هستیم و احتمالا بارها تلاش کردهایم تا چیزهای جدیدی یاد بگیریم، اما به هر علت آن را به تاخیر انداختهایم. در زمان کرونا یا زمانهای تعطیلات میتوانیم با خیال راحت بر روی این مهارتها تمرکز کنیم.
خصوصا آنکه معمولا صفر تا صد یادگیری آنها نیز از طریق اینترنت و فضای مجازی قابل انجام خواهد بود. تنها کافی است که یک اینترنت پرسرعت همراه با یک لبتاپ در اختیار داشته باشید. نوع نرمافزار بستگی به علاقه و حوزه کاری شما دارد.
با این حال، میتوانید از نرمافزارهای سادهتر و عمومیتر همانند آفیس شروع کنید. واقعیت آن است که اکثرا ما تنها با میزان کمی از قابلیتهای نرمافزارهای آفیس از قبیل word و اکسل آشنا هستیم. در حالی که این نرمافزارها دارای جنبههای بسیار مختلفی هستند که یادگیری آنها کمک شایانی به ما خواهد کرد.
در دوران کرونا از حسابداری و مسائل مالیاتی بیشتر بدانیم
حسابداری مهارتی است که برای بسیاری از افراد قابل کاربرد است. این مهارت چه در زندگی شخصی و چه در زندگی حرفهای میتواند به ما کمک کند. مدیران و کارمندان دو دسته از افرادی هستند که بهتر است در این خصوص مهارت مختصری داشته باشند.
حسابداران و حسابرسان نیز باید صفر تا صد این موضوع را در ذهن داشته باشند. ممکن است شما بارها به علت یک موضوع حسابداری به مشکل برخورده باشید یا آنکه بخاطر نداشتن مهارت در این خصوص دست به دامان بقیه شده باشید.
حسابداری و مالیات رابطه تنگاتنگی با یکدیگر دارند. تمام کسبوکارها و شرکتها نیاز به تنظیم اظهارنامه مالیاتی دارند. در بسیاری اوقات یاد گرفتن یک نکته مالیاتی میتواند یک شرکت را از جریمه میلیونی نجات دهد. در این ایام با نکتههای مالیاتی بیشتر آشنا شوید.
در قرنطینه حقوقدان شویم!
به جرات میتوان گفت که هیچ فردی وجود ندارد که نیازمند مشاورههای حقوقی در زمینههای مختلف نباشد. به لحاظ شخصی هر کدام از ما ممکن است درگیر اختلافات خانوادگی، ارث و میراث، نقل و انتقال اسناد یا مواردی از قبیل ثبت اختراع و ثبت برند شویم.
در حوزه شغلی و حرفهای نیز مباحث حقوقی بیشتر اهمیت مییابد. نمونه بارز آن بحث اختلافات و دعاوی کارگری و کارفرمایی است که گریبانگیر اکثر افراد خواهد شد. مباحث مربوط به بیمه، قانون کار و تامین اجتماعی دارای نکات بسیار ریزی هستند که گاهی اوقات میتوانند برای ما بسیار دردسرساز شده یا تبدیل به یک فرصت مناسب شوند.
در ایام کرونا میتوانید با بالا بردن مطالعه حقوقی، از خودتان یک حقوقدان بسازید. ابتدا بهتر است که این حوزه را به دو بخش شخصی و کاری تقسیمبندی کنید و یکی از این دو اولویت بدهید.
ممکن است شغل شما به گونهای باشد که باید بیشتر در خصوص نکات حقوقی سررشته داشته باشید. میتوانید آموزشهای لازم را دریافت نمایید .
از توسعه فردی و شغلی غافل نشویم
بسیاری از ما در محیط کار دارای نقاط ضعف مختلف هستیم. ممکن است با همکاران یا رئیسمان مشکلاتی داشته باشیم یا آنکه دانش کمی در خصوص فعالیتی که انجام میدهیم، داشته باشیم. ایامی که در خانه هستیم، فرصت خوبی است که بر روی نقاط ضعف خود در محیط کار و بهبود آنها تمرکز کنیم.
بهتر است لیستی از این نقاط را تهیه کرده و با روشهای مختلف به فکر بهبود آنها باشیم. گاهی اوقات نیاز است که بر روی یادگیری یک مهارت شغلی تمرکز کرده یا خود را به لحاظ یک مهارت شغلی دیگر قوی کنیم. دوره های مدیریتی یا مشاوره تلفنی با افراد متخصص میتواند گزینه خوبی در این خصوص باشد.
با نکات تجارت بیشتر آشنا شویم
تجارت دنیای بسیار بزرگی است که به وسعت خود نکات و آموزههای مختلف دارد. حتی یک تاجر کارکشته نیز بعد از سالها باز هم نیاز به کسب دانش دارد. اگر قصد دارید تا به دنیای صادرات و تجارت وارد شوید، ابتدا باید دانش خود را در این زمینه بالا ببرید. دوره های آموزشی مختلف را شرکت کنید. تجارت از دو بخش اصلی واردات و صادرات تشکیل شده که هر دو آنها علیرغم تفاوتهایی که دارند، اما در برخی موارد نیز مشابه هم هستند.
در ایام کرونا میتوانید بر روی تقویت این مهارت متمرکز شوید. توجه کنید که تجارت یک زنجیره بزرگ بوده که از شاخههای مختلفی تشکیل شده است. گمرک و ترخیص کالا، ثبت سفارش، نقل و انتقال ارزی، بیمه و باربری، بازاریابی صادراتی، تسلط به قوانین و زبان خارجی، حملونقل و برخی موارد دیگر از شاخههای مختلف تجارت به شمار میروند.