سرفصل کارگاه برندینگ و بازاریابی میگو در سبد داخلی
سرفصل کارگاه برندینگ و بازاریابی میگو در سبد داخلی
28 آوریل, 20212021-04-28 14:32
سرفصل کارگاه برندینگ و بازاریابی میگو در سبد داخلی
اهداف دوره :
حمایت از کسب و کارها
حمایت ازتولیدکنندگان
ایجادا ارتباط بین تولیدکنندگان و بازارمصرف
مهارت آموزی
ایجاد ارتباط بین دانشگاه و بازارکار
گسترش مصرف میگو به عنوان شناخته شده ترین و پرمصرف ترین غذای دریایی
افزودن میگو درسبد غذایی خوانوارها به عنوان ماده غذایی سرشار از کلسیم ، ید، پروتئین ، با خواص: کالری پایین ، حفظ سلامت پوست و مو و ناخن ، جلوگیری از کمخونی ، کاهش خطر کمکاری تیروئید ، تقویت استخوانها ، جلوگیری از ابتلا به سرطان ، موثر درجلوگیری از به وجودآمدن التهاب ، جلوگیری از بیماری قلبی و دیابت ، حفظ سلامت چشمها ، حفظ سلامت مغز ، جلوگیری از ریزش مو ، کاهش خطر سکته و حملات قلبی ، بهبود سنتز پروتئین عضلات و…