سرفصل کارگاه برندینگ و بازاریابی میگو در سبد داخلی

سرفصل کارگاه برندینگ و بازاریابی میگو در سبد داخلی

اهداف دوره :

  • حمایت از کسب و کارها
  • حمایت ازتولیدکنندگان
  • ایجادا ارتباط بین تولیدکنندگان و بازارمصرف
  • مهارت آموزی
  • ایجاد ارتباط بین دانشگاه و بازارکار
  • گسترش مصرف میگو به عنوان شناخته شده ترین و پرمصرف ترین غذای دریایی
  • افزودن میگو درسبد غذایی خوانوارها به  عنوان ماده غذایی سرشار از کلسیم ، ید، پروتئین ، با خواص: کالری پایین ، حفظ سلامت پوست و مو و ناخن ، جلوگیری از کم‌خونی ، کاهش خطر کم‌کاری تیروئید ، تقویت استخوان‌ها ، جلوگیری از ابتلا به سرطان ، موثر درجلوگیری از به وجودآمدن التهاب ، جلوگیری از بیماری‌ قلبی و دیابت ، حفظ سلامت چشم‌ها ، حفظ سلامت مغز ، جلوگیری از ریزش مو ، کاهش  خطر سکته و حملات قلبی ، بهبود سنتز پروتئین عضلات و…

مزیت های دوره :